De nieuwe Golf

Life happens
with a Golf

Al jaren een icoon. Mee met zijn tijd en nog digitaler.

Hier is de nieuwe Volkswagen Golf.

Hier is de nieuwe Volkswagen Golf. Hij zet de standaard op het vlak van digitalisering en is één van de eerste VW’s voorzien van de laatste nieuwe Volkswagen design taal. De nieuwe Volkswagen Golf in een notendop:

slimme rijhulpsystemen, digitale cockpit en dynamisch ontwerp in het interieur en exterieur van de wagen.

Digitaal comfort

Innovision cockpit. De Golf op uw maat.

Uw Golf herkent u bij het instappen en activeert uw persoonlijk bestuurdersprofiel*. Dat profiel wordt gekoppeld aan uw Volkswagen ID. Op deze manier kan u de stoelverstelling, verlichting en klimaatregeling volledig personaliseren.

 

De Golf is voorzien van een optionele Innovision Cockpit, deze bestaat uit een 25,4 cm (10 duim) grote Digital Cockpit-instrumentenbord in combinatie met het 25,4 cm (10 duim) grote Discover Pro-navigatiesysteem. Dit systeem laat u toe om naast de klassieke functies zoals toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller ook andere nuttige informatie te raadplegen.

 

Met behulp van dit systeem kan de bestuurder naadloos multitasken door het navigatiescherm en andere functies tegelijk te laten verschijnen op de verschillende displays.

Slim rijden, gemakkelijk navigeren en jouw favoriete muziek opzetten.

De nieuwe Golf is voorzien van optionele intuïtieve spraakbediening waarmee u uw radio, telefoon, airco en navigatie kan bedienen. Via spraakcommando’s kan u in 1, 2, 3 uw favoriete muziek online kiezen of een nieuwe bestemming ingeven in uw navigatie systeem.

Head-up display

De weg zien en tegelijk alle belangrijke informatie op uw voorruit geprojecteerd. Dat is de optionele head-up display in uw Golf waarmee u snelheid en meldingen van uw navigatie systeem op de voorruit krijgt afgebeeld.

Design

Elke nieuwe Volkswagen Golf is voorzien van led koplampen en geïntegreerde mistlichten.

 

Het interieur is een droom voor elke bestuurder.

De Golf is voorzien van een volledig digitale bestuurderspost met zijn grote panoramische schermoppervlak, bestaande uit het 25,4 cm (10 duim) grote Digital Cockpit-instrumentenbord en het 20,9 cm (8,25 duim)1 grote aanraakscherm van het audiosysteem Composition Media. Dankzij de intuïtieve aanraakbediening kon een hele reeks schakelaars, knoppen en andere bedieningsorganen verdwijnen.

Passende sfeerverlichting in een felverlichte stadsomgeving of ’s nachts op een donkere landweg. Creëer zelf de gepaste sfeer via de 10 zachte sfeerverlichtingskleuren (of optioneel tot 32 verschillende kleuren) in uw Golf.

IQ.DRIVE

CAR2X

Uw Golf is optioneel voorzien met automatische afstandsregeling en CAR2X-functie. Hij u bij door u te voorzien van allerhande nuttige informatie en kan indien nodig actief ingrijpen om uw veiligheid te vrijwaren. Bijvoorbeeld wanneer u de staart van een file nadert.

Travel assist en ACC (automatische afstandsregeling).
Houdt afstand en respecteert snelheidsbeperkingen.

De nieuwe Golf voorzien met optionele rijassistent 1 staat u graag bij op autosnelwegen en goed uitgeruste secundaire wegen om binnen het spoor te blijven en tegelijkertijd uw snelheid en de afstand tot uw voorligger te bewaren. In combinatie met een DSG versnellingsbak rijdt u daarnaast ook ontspannen door files en stop-and-go-verkeer.

1 Binnen de grenzen  van het systeem (tot 210 km/u), en de bestuurder moet altijd klaar zijn om het rijhulpsysteem te overrulen en wordt niet ontheven van zijn verantwoordelijkheid om het voertuig bedachtzaam te besturen.


Disclaimer en voorwaarden

Klantenbonus tot €2.250

Dekorting: de handelskorting geldig voor particulieren bij de aankoop van de vermelde nieuwe Volkswagen tijdens de periode van 3 maart tot 4 mei 2020 inbegrepen, bij de deelnemende erkende Volkswagen-concessiehouders in België. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30/06/2020).

 

0% klassieke financiering:

Klassieke Financiering =
lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag aangeboden door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (Leuvensesteenweg 679 – Kortenberg – België – RPR Leuven – KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen uit het Volkswagen-gamma van 01/02/2020 tot en met 02/03/2020. Aanbod op maximum 36 maanden met een vaste debetrentevoet 0,99% voor AutoCredit en 0% voor Klassieke Financiering. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever,  Aanbod onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.  Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., waarvan Volkswagen  Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 2680 3149. info@vdfin.be

 

AutoCredit:

AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 36 maanden en met vaste debetrentevoet van 0% zonder voorschot enkel geldig op nieuwe Golf 8. Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe Golf 8 van het Volkswagen-gamma van 03/03/2020 tot en met 04/05/2020, uitsluitend voor aanvragen via CreditOnline, nieuwe bestellingen en stockvoertuigen en exclusief voor privé gebruik. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be
Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen.  Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., waarvan Volkswagen  Financial Services een commerciële benaming is, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel. IBAN: BE 97 4829 2680 3149.

 

Recyclagepremie van €1.500

De recyclagepremie is een aan voorwaarden onderworpen overnamepremie. Als uw oude wagen (ongeacht het merk) buiten gebruik is, verbinden wij ons ertoe hem te recycleren en over te nemen voor de vermelde prijs bij de aankoop van de genoemde wagen. De overgenomen wagen, bij aankoop van een nieuwe Volkswagen moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper.

 

Nieuwe wagen kopen?

Neem hier contact op

Wagen testen?

Boek hier uw testrit

Ontdek hem in onze showrooms.

De nieuwe Volkswagen Golf staat nu al in al onze Volkswagen concessies. Ontdek hem bij uw vertrouwde Volkswagen verdeler in uw regio.